Saturday, November 22, 2008

Alpha Lipid Lifeline - Dapatkannya Di Sini

Alpha Lipid Lifeline boleh anda tempah melalui 2 cara.

1. Tempah secara terus dari saya. (terbuka kepada pembeli di sekitar Lembah Kelang sahaja). Caranya sangat mudah, anda hanya perlu menghantar pesanan ringkas (SMS) " Tempah Alpha Lipid Lifeline" ke nombor 0196666377. Saya akan segera menghubungi anda untuk membincangkan tempahan anda.

2. Tempah Alpha Lipid Lifeline secara online melalui laman web http://www.alphalipid2u.com. Untuk menempah Alpha Lipid Lifeline menerusi laman web ini, anda perlu terlebih dahulu mendaftar diri untuk mendapatkan id dan seterusnya membuat tempahan. Video di bawah ini menunjukkan langkah-langkah yang perlu anda lakukan.Alpha Lipid Lifeline yang anda tempah secara online akan dihantar terus ke alamat anda melalui Poslaju/kurier.

Alpha Lipid Lifeline adalah produk yang dipasarkan secara Jualan Langsung. Anda punya pilihan samada membeli secara runcit atau menjadi ahli. Terpulang kepada anda.

Tempah Alpha Lipid Lifeline sekarang. Klik http://www.alphalipid2u.com.

Kolostrum adalah selamat, ia disediakan oleh alam semulajadi sebagai makanan awal mamalia. Sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semulajadi dan berfaedah.
ALPHA LIPID LIFELINE

No comments:

Post a Comment